Papendrechtse Kampioenschappen Parenbridge

Bridgeclub Papendrecht organiseert ook dit jaar weer de Open Papendrechtse Kampioenschappen Parenbridge en wel op zaterdag 26 februari a.s.. Dit jaar staan de kampioenschappen speciaal in het teken van 900 jaar Papendrecht.

De Open Papendrechtse Kampioenschappen Parenbridge wordt gehouden in het Denksportcentrum aan de Van der Palmstraat 12 te Papendrecht. De zaal is open om 12:00 uur en de wedstrijd begint om 13:00 uur.
Het inschrijfgeld bedraagt € 9,- per paar, te betalen aan de zaal.
Er is een zaal waar beperkt mag worden gerookt (laatste 7 minuten per ronde) en een zaal waar niet mag worden gerookt.

Er worden 7 ronden van 4 spellen gespeeld. Indeling gebeurt op sterkte, A/B/C- en eventueel D-niveau. In de A-lijn wordt topintegraal gespeeld (hieruit komt de kampioen) en in de overige lijnen handgeschudde spellen. De wedstrijdleiding is in handen van Karin Adam, districtscompetitieleider van het district Dordrecht van de Nederlandse Bridge Bond. Er is tevens een protestcommissie, wiens uitslag bindend is. Meesterpunten zullen worden verstrekt volgens geldende schaal van de NBB.

De kampioenschappen krijgen een extra feestelijk tintje te geven door de unieke PAPENDRECHT 900 JAAR kampioensbeker voor de winnaar, als blijvende herinnering aan deze feestelijke mijlpaal.
De beker zal voor deze gelegenheid worden uitgereikt door burgemeester C.J.M.De Bruin van de jubilerende gemeente Papendrecht.

Er is, zoals ieder jaar, ook nu een prachtige prijzentafel, dankzij enkele sponsors:
A.A. de Haan Stichting, S.I.P. (Samenwerkende Industrieën Papendrecht) en Univé Verzekeringen. Zonder deze sponsors is de organisatie van dit toernooi op deze wijze onmogelijk!

Alle reden dus om snel op te geven voor deze wedstrijd. Dit kan door het invullen van het inschrijfformulier dat ligt op de balie van het Denksportcentrum of telefonisch bij de penningmeester van BCP, Ron van Dam 615 46 70 of bij de voorzitter van BCP, Jos van Munster 614 85 44.

Terug naar overzicht evenementen