Verenigingstoernooi (Sport zonder grenzen)

Het zal menigeen niet ontgaan zijn: in 2005 bestaat Papendrecht 900 jaar. Een verjaardag die het waard is om met alle Papendrechters te vieren, aldus de Gemeente Papendrecht. Ook een aantal Papendrechtse sportverenigingen zullen in de vorm van een negenkamp aan het 900-jarig bestaan aandacht besteden.

Iedere organiserende vereniging organiseert een middag of avond met sportevenement. De inhoud van de activiteiten staat in het teken van de sport van de organiserende vereniging met daarin een spectaculair element verwerkt. Voor iedere activiteiten zijn voor de deelnemende verenigingen punten te behalen en tijdens de slotmanifestatie op vrijdagavond 9 december 2005 zal het eindklassement worden bekend gemaakt en worden de prijzen uitgereikt.

Het programma van deze negenkamp en de organiserende verenigingen zijn als volgende:

Datum: Organiserende vereniging: Locatie:
Zaterdag 16 april Korfbalvereniging PKC/Café Bar PKC complex
Zaterdag 28 mei Handbalvereniging DES '72 Sporthal De Donck
Zaterdag 4 juni Basketbalvereniging Flush Sporthal De Donck
Zaterdag ?? ?? ??
Vrijdag 9 september Zaalvoetbalvereniging Eteha Sporthal De Laagt
Zondag 2 oktober Tennisvereniging PTC PTC
Donderdag 27 oktober Volleybalvereniging Flits Sporthal De Donck
Zaterdag 12 november Schietvereniging De Vrijheid SV De Vrijheid
Vrijdag 9 december Slotavond PKC complex

Als eerste mag PKC/Café Bar op zaterdag 16 april a.s. de aftrap verzorgen. De teams van de overige verenigingen worden rond 13.30 uur bij PKC/Café Bar aan de Andoorlaan verwacht.

Om 14.00 uur wordt in de zaal gestart met het al ombekende "koppelschieten". Het koppelschieten zal om 15.15 uur zijn afgelopen, waarna een korte onderbreking volgt. Om 15.45 uur wordt vervolgens op het hoofdveld gestart met het ludieke sportevenement. Om het verrassingseffect te behouden, zal de inhoud van dit evenement nog niet kenbaar worden gemaakt. Wel kan gerekend worden op een zeer spectaculair evenement met diverse komische acts van de deelnemers.

Na afloop van dit ludieke evenement bestaat de gelegenheid om onder het genot van een borreltje en een hapje de competitiewedstrijd van PKC/Café Bar - Die Haghe te volgen. Om 18.15 uur vindt tot slot de bekendmaking van de winnaars plaats.

Terug naar overzicht evenementen