Zwemvierdaagse

Zwem- en polovereniging De Geul organiseert samen met zwembad de Hooght de zwemvierdaagse. Dit jaar is de vierdaagse van maandag 20 juni tot en met donderdag 23 juni van 19.00 tot 21.00 uur.

Naast de zwemvierdaagse worden nog tal van andere leuke activiteiten georganiseerd. Op maandagavond is er de opening o.l.v. Burgemeester de Bruin. Dinsdagavond is er weer het vertrouwde straattekenen en het ballonnen-darten. Woensdagavond een badmodeshow ( 50 jaar badmode) en op donderdagavond, de slotavond, is er weer het "dubbeltjesduiken". Ook is er elke avond gezellige muziek.

Gedurende vier dagen zwemmen deelnemers een bepaalde afstand. Iedereen die meedoet, moet tenminste zwemdiploma A hebben. Kinderen t/m 10 jaar zwemmen 250 meter en vanaf 11 jaar wordt er 500 meter per avond gezwommen. De afstand mag met onderbreking worden gezwommen. Het is echter niet toegestaan tussentijds het water te verlaten. Elke deelnemer, die de vierdaagse uitzwemt, ontvangt na afloop een medaille.
Data van inschrijving volgt zo spoedig mogelijk in de plaatselijke kranten.
Elke 100e inschrijving krijgt gratis een zwemabonnement voor 2006. Deelname kost
€ 3,00 voor abonnementhouders (op vertoon abonnement) en € 4,00 voor niet abonnementhouders. Toeschouwers kunnen gratis naar binnen.

Terug naar overzicht evenementen