900 jaar Papendrecht en boules Amis

Jeu de Boules Vereniging Boules Amis organiseert op zaterdag 20 augustus in het kader van "900 JAAR PAPENDRECHT" een jeu de boules toernooi voor alléén de inwoners van Papendrecht.

U wordt verzocht om 9.30 uur aanwezig te zijn voor de indeling zodat we om 10.00 uur met de eerste partijen kunnen starten. De indeling geschied per loting en u speelt elke partij met een andere speler/speelster en tegen een andere samenstelling van een koppel. Iedere deelnemer/deelneemster speelt voor zichzelf en men hoeft zich dus niet als koppel op te geven. Het ligt in de bedoeling om vijf partijen te spelen, afhankelijk van de weersomstandigheden of tijd.

Boules Amis heeft niet de beschikking over een kantine, maar er is wel koffie, thee, frisdranken, bier en wijn te koop. De deelnemers worden verzocht zelf voor een lunchpakket te zorgen.

Onze 10 banen liggen achter de Volks Universiteit, Vondellaan 158 te Papendrecht.

Voor meer informatie over deze activiteit kunt u contact opnemen met:
Anita van den Herik (wedstrijdsecretariaat) bij voorkeur per e-mail boules.amis@hccnet.nl of telefonisch 078-615 88 59 met vermelding of u zelf jeu de boules-ballen bezit (geen kunststofballen). Indien nodig zorgt Boules Amis voor het speelmateriaal.

Terug naar overzicht evenementen