Sport zonder grenzen gaat verder met zaalvoetbal

Op zaterdag 10 september a.s. vindt de volgende sportwedstrijd in de cyclus van Papendrecht 900 "SPORT ZONDER GRENZEN" plaats. Na de rust van de zomerperiode barst de strijd om de punten weer los. Zaalvoetbalvereniging Eteha organiseert voor de deelnemende verenigingen het futsalevenement. De opdracht voor de verenigingen is duidelijk: maak in een shoot-out zoveel mogelijk doelpunten. Geen gemakkelijke opgave, want het doel wordt verdedigd door de keepers van ETEHA 1, Tommy Rietveld en Dennis Reijkens. Vast onderdeel van iedere wedstrijd is het ludieke evenement. Op 10 september moet op een Papendrecht 900 gatendoel geschoten worden.

Het zaalvoetbaltoernooi vindt plaats in sporthal De Laaght en begint om 18.15 uur. Burgemeester De Bruin verricht dan het startschot van de avond door op het Papendrecht 900 gatendoel te schieten.

Het "SPORT ZONDER GRENZEN" toernooi is in april begonnen bij PKC. Daarna volgden in mei toernooien bij DES en FLUSH. Na 3 van de 8 evenementen voert PKC de ranglijst aan. Maar alles is nog open want alle verenigingen behalve PKC kunnen de Joker nog inzetten en kunnen dus nog 1 keer voor de dubbele punten spelen. De stand na 3 wedstrijden:

.
Vereniging Punten
1.
PKC 360
2.
Eteha 260
3.
DES 240
3.
PTC 240
5.
Flush 230
6.
De Vrijheid 200
7.
Flits 170

Op zondag 2 oktober gaat "SPORT ZONDER GRENZEN" verder met het tennistoernooi bij PTC. In oktober en november zijn Flits en De Vrijheid aan de beurt. In december wordt het toernooi feestelijk afgesloten.

Terug naar overzicht evenementen