Easy-Tour 2005 in Interval

Zondag 11 december komt er een einde aan de Easy-Tour 2005. Dan zal de laatste versie plaatsvinden in de grote zaal van jeugdcentrum Interval. Het afgelopen jaar stond de tour in het teken van de 900-viering van ons dorp. De Easy-Tour 2005 bezocht verschillende locaties en gaf daar papendrechters de mogelijkheid om op te treden met een echte band. Hier kwamen tientallen kandidaten en honderden bezoekers van jong tot oud op af. De tour mag dan ook een succes genoemd worden.

Jeugdcentrum Interval gaat volgend jaar weer van start met de reguliere Easy Cafe's vanuit het cafe in het centrum. Daarnaast zullen er Easy Acoustic Cafe's georganiseerd worden waar de live-muziek akoestisch gespeeld zal worden. En……..er wordt ook gewerkt aan een nieuwe Easy-Tour 2006 ! Kortom ook in het nieuwe jaar staat muziek weer boven aan de agenda in Interval.

De laatste versie van deze tour staat in het teken van kerstmis. Naast de vaste band Dean&Friends zullen o.a. de volgende kandidaten optreden ; De Knotkids, De Klinkertjes, Mila Bosseva en Robin Versteeg. Het zal duidelijk zijn dat er veel kerstsongs deze middag op het repertoire staan zodat er volop meegezongen kan worden !

De zaal gaat om 14.30 uur open en de toegang is gratis. Jeugdcentrum Interval is gevestigd aan de Lange Tiendweg 8a in Papendrecht. Wil jij volgend jaar optreden met Dean&Friends of met je eigen bandje bel dan 078-6150993 ( Frank de Boer ) en geef je op. Het eerste Easy Cafe in 2006 is al vol helaas ( 29/1/2006 ). Er is nog wel plek bij alle andere Easy Cafe's.

Terug naar overzicht evenementen