Van Aviolanda tot Stork Fokker

Een foto-expositie van bijna 80 jaar luchtvaartindustrie in Papendrecht

Op 6 december 2005 wordt in het gemeentehuis van Papendrecht, Markt 22, de foto-expositie 'Van Aviolanda tot Stork Fokker' geopend. Om 16.30 uur verrichten burgemeester C.J.M. de Bruin en de heer A. Louter, President Stork Fokker AESP B.V., de officiële openingshandeling.

In het jaar waarin Papendrecht haar 900e verjaardag viert, besteedt Stork Fokker AESP B.V. aandacht aan de band tussen luchtvaartindustrie en deze gemeente. 'Van Aviolanda tot Stork Fokker' is de titel van een foto-expositie die een overzicht geeft van bijna 80 jaar luchtvaartindustrie in Papendrecht. Historische foto's uit de periode 1927 - 2005 schetsen een beeld van alledaagse en bijzondere gebeurtenissen en hedendaagse activiteiten van Stork Fokker als toeleverancier van structuurdelen voor vliegtuigen en helikopters van toonaangevende vliegtuigbouwers over de hele wereld.

De foto-expositie blijft tot medio januari 2006 in het gemeentehuis in Papendrecht waar deze gedurende de openingsuren vrij toegankelijk is voor belangstellenden.

Terug naar overzicht evenementen