De afsluiting van het jubileumjaar!

Papendrecht 900 jaar is in het leven geroepen om van 2005 een waar feestelijk jaar te maken. Het jaar 2005, Papendrecht 900 jaar, is een evenement van de burgers van Papendrecht, voor de burgers van Papendrecht. Een uniek jaar, waarin diverse activiteiten en evenementen, zijn gepasseerd.

Om het jubileumjaar, dat onder de naam "Papendrecht 900 jaar" opereerde, in stijl af te sluiten, wordt er een stijlvol slot georganiseerd. De stichting "Papendrecht 900" heeft een fantastische invulling hiervoor bedacht.

Zo opperde de stichting het voorstel om met een fantastisch vuurwerk het jubileumjaar af te sluiten. Nadat de gemeente enthousiast reageerde zijn diverse partijen benaderd om dit idee tot een succes te maken.

Bij het verzorgen van vuurwerk moet er rekening gehouden worden met hoge veiligheids- en kwaliteitseisen. Om deze reden is er gekozen voor een vooraanstaande partij op dit gebied die de vuurwerk show verzorgd. De firma "Dream Fireworks" is een van de meest gespecialiseerde vuurwerkbedrijven. Het is een jong bedrijf wat met de allermoderste technieken werkt op het gebied van computergestuurd afschieten. De firma verzorgde afgelopen jaar onder andere; De vuurwerken vanaf de pier in Scheveningen, de vierdaagse in Nijmegen en de Visserij dagen in Harlingen.
Een zeer betrouwbare partij dus. Het wordt een indrukwekkend spektakel!
Het vuurwerk wordt aangeboden door de Crazy Pianos in Scheveningen. Een welkome verrassing voor de stichting.

Voorafgaand aan het vuurwerk vindt in het theater De Willem het sportgala plaats, waarin diverse uitreikingen plaatsvinden. Lee Towers zal de avond muzikaal omlijsten. Dit alles zal plaatsvinden op 14 december a.s. De avond begint om 19:30. Het vuurwerk zal omstreeks 22:30 worden afgestoken in het Vondelpark.

Terug naar overzicht evenementen