Synchroonzwemshow op 9 en 10 december

Zwemvereniging de Geul uit Papendrecht organiseert op vrijdag 9 en zaterdag 10 december een synchroonzwemshow. De show staat in het teken van 900 jaar Papendrecht en vindt plaats in zwembad ‘de Hooght” aan de Lange Tiendweg. De aanvang is op beide avonden 19.30 uur.

Bij zwemvereniging de Geul is het inmiddels al een traditie aan het worden om eens in de twee à drie jaar een show te verzorgen. Deze keer dan ook in het teken van 900 jaar Papendrecht waarmee de show het thema “Oud en Nieuw” heeft meegekregen. Met dit thema in de hand laten de zwemsters van de Geul, van beginneling tot senior, een fantastisch waterballet zien. Alle zwemsters gaan meerder malen te water en zwemmen in speciaal voor de show vervaardigde badkleding.

De voorbereidingen voor de show zijn reeds in het najaar van 2004 gestart en het mag dan ook niet verwonderlijk zijn dat de zwemsters inmiddels staan te popelen om hun kunsten en vaardigheden te demonstreren. Maanden van training gingen hier immers aan vooraf en natuurlijk moeten de prestaties van de vorige show in 2003 mimimaal geëvenaard worden. Ook de trainers kijken uit naar de show en zij zijn misschien nog wel zenuwachtiger dan de zwemsters zelf.
Op zowel 9 als 10 december is het zwembad vanaf 19.00 uur open voor het publiek en de aanvang van de show is om 19.30 uur.
Kaarten voor de shows zijn op de dag van de show vanaf 18.45 uur voor € 3,00 per stuk te verkrijgen in het clubhuis van zwemvereniging de Geul in zwembad ‘de Hooght’.

De verwachting is dat de kaarten voor de show snel uitverkocht zullen zijn en dat de kaarten in de losse verkoop slechts beperkt verkrijgbaar zullen zijn. Het maximaal aantal toeschouwers is op beide avonden gelimiteerd tot 200.

Terug naar overzicht evenementen